Autor Wątek: wątki testowe, ogłoszenia - scalone  (Przeczytany 58359 razy)

Dominika

• Administrator
  • Sr. Member
wątki testowe, ogłoszenia - scalone
« dnia: 2010-01-07, 22:42:54 »
Witamy i zapraszamy do testowania nowego forum.

Do końca stycznia dozwolone i mile widziane ćwiczenia i wprawki, potem forum uporządkuję, i wykasuję wiadomości i wątki czysto testowe, na razie można pisać niekoniecznie na temat.   ;D

« Ostatnia zmiana: 2010-03-19, 12:36:01 wysłana przez Dominika (Oberon) »

Norbert

• Gość
Odp: Zapraszamy do testowania nowego forum!
« Odpowiedź #1 dnia: 2010-01-08, 08:34:31 »
Właśnie testuję ten wątek. Widzę, że dużo wczoraj siedzieliście przy komputerze ale wyniki są super...

Norbert

• Gość
wątki testowe - scalone
« Odpowiedź #2 dnia: 2010-01-08, 08:35:34 »
Ciekawe czy mnie nie wywali?

Dominika

• Administrator
  • Sr. Member
Odp: Zapraszamy do testowania nowego forum!
« Odpowiedź #3 dnia: 2010-01-08, 09:17:09 »
Czas szybko zleciał. I iskry szły...  ;)

Dominika

• Administrator
  • Sr. Member
Odp: Teraz ja zakładam nowy wątek
« Odpowiedź #4 dnia: 2010-01-08, 09:17:40 »
Spróbowałoby!  :P

Seweryn

• Administrator
  • Jr. Member
« Odpowiedź #5 dnia: 2010-01-08, 11:22:54 »
to może ja pochwalę się swoim awatarem  ;D

Norbert (Sniga)

• Administrator
  • Sr. Member
« Odpowiedź #6 dnia: 2010-01-08, 11:39:00 »

Józef"Chata II"

• Gość
wątki testowe - scalone
« Odpowiedź #7 dnia: 2010-01-08, 12:08:20 »
." ..Dzisiaj rano przeżyłem wstrząs i o mało co nie dostałem zawału przy otwarciu strony klubu !!! Myślę, że o zasadniczych zmianach należy uprzedzać, żeby można się było psychicznie przygotować. Domyślam się, że jest to sprawka Dominiki, lecz nie wiedziałem, że ma taki duży wpływ na Norka. Każda nowość wymaga rozpoznania, ćwiczeń i czasu, lecz gdy ma za dużo wątków, to można sie do niej zniechęcić . Stare forum było proste, przejrzyste i jednoznaczne i za to dziękuję Ci Norku. Mam nadzieję, że nowe forum przyjmie się jak stare. Powodzenia !!! " - oto wpis jaki dokonałem w starym forum . Tylko teraz trzeba będzie zaglądać na stare i na nowe i żeby to nie było początkim podziału "forumowiczów" . Jeszcze raz powadzenia - Józef P.   Ps: w " Wątkach  "można się zgubić.

Dominika

• Administrator
  • Sr. Member
Odp: ... wstrząs ...
« Odpowiedź #8 dnia: 2010-01-08, 12:30:52 »
Sprawka jest naszym wspólnym przedsięwzięciem, najwięcej roboty wykonał Seweryn.
Wiem, że stara strona i stare proste forum są wygodne i znajome, ale poprzednia strona nie pozwalała odciążyć Norka w jego obowiązkach.

Wierzę, że jeżeli wszyscy się trochę postaramy, to niedługo i tutaj będziemy zadomowieni. A dzięki rozłożeniu obowiązków na więcej osób, strona ma szansę się ożywić, bo łatwiej i szybciej można teraz dodawać nowe notki, zdjęcia itd.

Norbert (Sniga)

• Administrator
  • Sr. Member
« Odpowiedź #9 dnia: 2010-01-08, 12:34:48 »
Właśnie chciałem to napisać ale mnie uprzedziłaś. Powiem tylko, że ja też miałem obawy czy poradzę sobie z obsłużeniem nowego forum. Ale jak widać mały trening i jakoś leci...

Dominika

• Administrator
  • Sr. Member
« Odpowiedź #10 dnia: 2010-01-08, 12:41:30 »
Oczywiście chętnie służymy pomocą każdemu, kto będzie potrzebował.

Norbert (Sniga)

• Administrator
  • Sr. Member
« Odpowiedź #11 dnia: 2010-01-08, 12:44:17 »
Po dokładnym zbadaniu struktury forum można powiedzieć, że jest identyczne jak stare.
Wątek to nic innego jak imienny wpis tylko różni się tym, że zaczyna się tytułem.
Odpowiedź to dawny komentarz do wypowiedzi a wszystko jest tylko mocno rozbudowane graficznie...

Seweryn

• Administrator
  • Jr. Member
« Odpowiedź #12 dnia: 2010-01-08, 12:46:01 »
Jak się dobrze zastanowić, to pierwsze rozmowy o zmianie strony zaczęły się w styczniu 2009, albo nawet jeszcze wcześniej. Niemniej jednak dzisiaj rano również byłem zaskoczony przekierowaniem :) Ale może to i dobrze, bardziej motywuje. Jeszcze przed chwilą robiłem szybkie sprzątanie w menu.

Dominika

• Administrator
  • Sr. Member
« Odpowiedź #13 dnia: 2010-01-08, 13:03:20 »
Jak się dobrze zastanowić, to pierwsze rozmowy o zmianie strony zaczęły się w styczniu 2009, albo nawet jeszcze wcześniej.

Co więcej, mam nabytą przez zeszłoroczne doświadczenie pewność, że jakby Norek nie wykonał tego odważnego ruchu teraz, przed wiosną, to później znowu by nam zeszło do kolejnej zimy, bo w sezonie jakoś zupełnie nie było czasu i weny...  8)

Seweryn

• Administrator
  • Jr. Member
« Odpowiedź #14 dnia: 2010-01-08, 13:46:18 »
Próbuję link... www.jkazs.szczecin.pl/index1.html

Dobrze, że mi przypomniałeś. Zaraz nad tym popracuję.